Zonder huisdier op vakantie

Steeds vaker is het mogelijk uw trouwe viervoeter(of ander dier) mee te nemen op vakantie. Nu is dit nog niet altijd het geval. Gaat u nu toch zonder uw huisdier op vakantie is het zoeken van passende opvang op zijn plaats.

vrienden vragen om op uw huisdier te passen

Een goede vriend is een vriend die helpt in nood. Wilt u graag zonder uw huisdier op vakantie is het onderbrengen van uw huisdier bij een goede vriend/vriendin een goed alternatief. Deze zijn altijd erg enthousiast als ze bij jouw en je huisdier op bezoek komen en kennen hem/haar al goed. Vrienden zullen dan goed zorg dragen voor de verzorging van je poes/hond of andere dier en voor het dier zelf zijn het bekenden die hem/haar verzorgen. Komen ze het huisdier in jouw huis verzorgen dan is het helemaal perfect voor het huisdier omdat deze dan in een vertrouwde omgeving blijft met vertrouwde mensen.

Dieren opvang

Nu is het niet altijd mogelijk vrienden of bekenden te vragen of kunnen deze simpel weg niet (goed) genoeg op uw huisdier passen. Voor mensen die dan toch de huisdieren elders onder moeten brengen zijn er dieren opvang centra’s welke tijdens uw vakantie/zakenreis de zorg van uw huisdier op zich zullen nemen. Het verzorgen van uw huisdier loopt erg uiteen. Een grove inschatting van de kosten zijn €75-€125,- euro per week. Ook de geboden diensten bij deze prijzen loopt sterk uiteen let u dus goed op wat er precies wordt aangeboden.

Oppas regelen

Oppas regelen